D.28.08.13 20.35
Da Matilde og jeg havde bålaften, kreerede vi inden da denne sindssygt nemme og lækre chokolademousse. Det smager sygt godt, og så kan du lave det med brug af fire ingredienser - hvis I skulle have lyst til at lave den skal I bruge, til ca. 6 mellemstore glas;
100 gram god mørk chokolade
4 pasteuriserede æggehvider
4 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk rørsukker
Start med at smelte chokolade i et vandbad, ved maks femogfyrre grader, så chokoladen bliver håndvarm.
Pisk æggehviderne helt stive. Pisk æggeblommerne hvide og luftige sammen med sukkeret.
Rør 1 spsk af æggesnapsen ud i den smeltede chokolade, for at sikre sig den ikke stivner.
Rør resten af chokoladen ud i æggesnapsen.
Fold til sidst de stive æggehvider i massen, og fordel dem jævnt.
Fordelen moussen i små glas, en skål, eller hvad I nu har, og stil den et koldt sted i min. 1/2 time.
Du kan også gøre som Matilde og jeg gjorde, og piske noget flødeskum til ved siden af, hvis det skal være ekstra lækkert - det passer SÅ godt til, hvis du altså kan lide flødeskum, hehe.
Bon appetit! Knus
ooh elsker bare chokolademousse! Sikke en god idé :)
ReplyDeleteHehe, også mig! :) Knus
DeleteÅrh hvaaad, er en sucker for chokolade - så det her er jo lige mig!!
ReplyDeleteDen skal klart prøves inden for den nærmeste fremtid <3
Bliver helt lækkersulten af at se på billederne jo!
knus
GØR DET, det er seriøst for lækkert! <3 Knus
DeleteNom, nom, nom, nom !!!
ReplyDelete