CHOKOMOUSSE



D.28.08.13 20.35


Da Matilde og jeg havde bålaften, kreerede vi inden da denne sindssygt nemme og lækre chokolademousse. Det smager sygt godt, og så kan du lave det med brug af fire ingredienser - hvis I skulle have lyst til at lave den skal I bruge, til ca. 6 mellemstore glas;

100 gram god mørk chokolade
4 pasteuriserede æggehvider
4 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk rørsukker

Start med at smelte chokolade i et vandbad, ved maks femogfyrre grader, så chokoladen bliver håndvarm.
Pisk æggehviderne helt stive. Pisk æggeblommerne hvide og luftige sammen med sukkeret.
Rør 1 spsk af æggesnapsen ud i den smeltede chokolade, for at sikre sig den ikke stivner.
Rør resten af chokoladen ud i æggesnapsen.
Fold til sidst de stive æggehvider i massen, og fordel dem jævnt.

Fordelen moussen i små glas, en skål, eller hvad I nu har, og stil den et koldt sted i min. 1/2 time.

Du kan også gøre som Matilde og jeg gjorde, og piske noget flødeskum til ved siden af, hvis det skal være ekstra lækkert - det passer SÅ godt til, hvis du altså kan lide flødeskum, hehe.

Bon appetit! Knus

5 comments:

  1. ooh elsker bare chokolademousse! Sikke en god idé :)

    ReplyDelete
  2. Årh hvaaad, er en sucker for chokolade - så det her er jo lige mig!!
    Den skal klart prøves inden for den nærmeste fremtid <3
    Bliver helt lækkersulten af at se på billederne jo!
    knus

    ReplyDelete
    Replies
    1. GØR DET, det er seriøst for lækkert! <3 Knus

      Delete
  3. Nom, nom, nom, nom !!!

    ReplyDelete