TALKING ABOUT STANDING OUT

Klokken er nu ved at være mange, og jeg scroller ned af min facebook-side. Jeg spotter et nyt indlæg på Costumes webside, og jeg trykker ind for at læse det. Det handler om noget der hedder Normcore. Hvilket er en ny tendens der består i, at være så enkel og anti-opmærksomhedskrævende med sit tøj - som jo hvad jeg vil sige, er en provokation til mode. Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal synes om det. Jeg har absolut intet imod dem der bare følger med det normale - det må man sku selv om. Jeg føler bare selv, at det sjove, og det jeg elsker ved mode er, at det ikke gør noget om man skiller sig lidt ud. Når jeg går rundt på gangene omkring min årgang (8. klasse - den dømmende årgang... ;D), kan jeg da også mærke, at der er nogle der tænker, hvad fanden det er hun har på? Og det går nok også - jeg har tidligere haft svært ved at turde tage det tøj på, som jeg har haft lyst til at tage på. Det er meget fedt, i hvert fald for mig selv, at jeg bare ikke giver en fuck til dem der tænker at jeg har mærkeligt tøj på. Men, er det ikke også det moden er om? At være lidt mærkelig, at skille sig lidt ud, og at gå i det tøj, man har lyst til? Sådan forstod jeg det i hvert fald. Hvad tænker I? Det kunne være fedt, hvis vi fik en lille debat i gang? Nu må vi se. Jeg håber, I har lyst til at dele, hvad I tænker! //L.

This is a danish post - sorry, if any of you were reading my english translation. You can translate it on google, if you want to!

2 comments:

  1. "Less i more" er et meget sigende citat - efter min mening i hvert fald. Jeg elsker det simple, feminine look sommetider med et råt twist!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeg kan til dels følge dig! Og jeg må nok erkende, at jeg selv er tilbøjelig til det lidt simple, men det, at være "en i mængden" forstår jeg mig bare ikke på. :)

      Delete